Jonnesway | Professzionális szerszámok nagykereskedése
Jó szerszámot csak egyszer veszel!

Általános Szerződési Feltételek

A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, a 27%-os ÁFA-t tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig érvényesek.


Bemutatkozás:

Cégünk a Jonnesway Magyarország Kft. a JONNESWAY® professzionális kézi szerszámok kizárólagos forgalmazásával foglalkozik.
A JONNESWAY® több mint 30éves tapasztalattal rendelkezik a kézi és a levegős szerszámok területén. Termékeink a legszigorúbb minőségi követelményeknek való megfelelés mellett, több szakmai szabadalommal is rendelkezik.
A JONNESWAY® szerszámok a profi versenysportban évek óta kiemelkedő helyen szerepelnek, valamint a világvezető autógyárai is elismerik és használják termékeinket.
Cégünk vállalja szervizek, közbeszerzések teljes kiszolgálását.
Miért mi:

 • mert szerszámaink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek
 • mert ár-érték arányát tekintve a JONNESWAY® piacvezető hazánkban
 • mert kéziszerszámainkat élettartam garanciával ajánljuk

Rendelését leadhatja az alábbi módokon:

 • info@jonnesway.hu
 • rendeles@jonnesway.hu
 • Telefonon: 06-20-251-0530 (munkanapokon 08-17-ig)

Szállítási költség: 25.000 Ft (bruttó) feletti rendelés esetén ingyenes, alatta Magyarország területén:

 • 0-10kg / 1.550.- (bruttó)
 • 10,1-15kg / 1.705.- (bruttó)
 • 15,1 – 20kg / 1.995.- (bruttó)
 • 20,1 – 25kg / 2.375.- (bruttó)
 • 25,1 – 30kg / 2.755.- (bruttó)

A kiszállításokat a ROYAL-SPRINT futárszolgálaton keresztül történik.

Az e-mail-on vagy telefonon rendelt terméket 1-3 munkanapon belül szállítjuk. Minden esetben e-mail-ben vagy telefonon egyeztetünk a szállítás idejéről és a fizetendő végösszegről, melyet utánvételes vásárlás esetén a futár részére kell átadni.

A terméket telefonos egyeztetés után személyesen is át lehet venni telephelyünkön. 2233 Ecser, Rákóczi F. u. 72.


Rendelés:

Rendelését leadhatja a fentebb megadott elérhetőségek (telefon, email) bármelyikén.

Kollégáink minden esetben megpróbálják felvenni Önökkel a kapcsolatot a megrendeléssel kapcsolatban (maximum 1-2 napon belül, de az esetek többségében 24 órán belül visszajelzünk)


Elállás joga:

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Jonnesway Magyarország Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.
Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk


Szállítási és fizetési feltételek:

Szállítási módok:
Házhozszállítás:

Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk. Szállítási díj: 30.000 Ft (bruttó) feletti rendelés esetén ingyenes, alatta Magyarország területén:

 • 0-10kg / 1.350.- (bruttó)
 • 10,1-15kg / 1.705.- (bruttó)
 • 15,1 – 20kg / 1.995.- (bruttó)
 • 20,1 – 25kg / 2.375.- (bruttó)
 • 25,1 – 30kg / 2.755.- (bruttó)

Személyes átvétel esetén: 2233 Ecser, Rákoczi F. u. 72.

Kérjük, a megrendelésnél jelezze, hogy személyesen szeretné átvenni.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot.

Fontos tudnivaló, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

Kiszállítás minden munkanapon 8-17 óra között van. /Fontos, hogy olyan címet legyen meg adva, ahol a kiszállító ebben az időpontban át tudja adni a csomagot./


Fizetési módok:

 • Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, a futárnak kell átadni az összeget.
 • Előreutalás: Előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

Jótállás, szavatosság, szerviz:

A termékekre a törvényben meghatározott 6 hónap garanciát vállalunk, terméktípustól függően. Pneumatikus gépeink esetén a garancia 6. hónap javítási garanciát jelent, míg a többi termékünkre örök javítási / termék cserés garancia vonatkozik.

A termék meghibásodása esetén a garancia nyomtatványon kell jelezni az észlelt problémát, jelenséget. A garancialevél nélkül nem áll módunkban elkezdeni a garanciális ügyintézést!

A jótállási időtartam a vevőnek történő átadás napjával kezdődik.

A termékek szakszerűtlen használata, illetéktelen javítása, átalakítása azonnali garanciavesztést von maga után.


Adatvédelem:

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számla kiállításához, a kiszállításhoz, a garanciához és a jótálláshoz. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat, információkat kizárólag a Jonnesway Magyarország Kft. jogosult használni. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Jonnesway Magyarország Kft. a személyes adatokat a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Budapest, 2016.04.25.